Roadshow

Under denna och föregående vecka har representanter från .SE varit på resande fot genom landet och informerat om den nya affärsmodell de inför under våren 2009. I går avslutades resan, eller roadshowen som .SE valt att kalla den, i .SEs lokaler på Ringvägen i Stockholm. Vi var givetvis på plats.

Den nya affärsmodellen innebär att de som efter 2009 vill kunna erbjuda försäljning av .se-domäner måste gå över från att vara ombud till att bli fullfjädrade registrarer. Detta innebär bland annat ett nytt avtal med .SE och att medarbetare certifieras genom ett omfattande kunskapstest.

Till dags dato har vi, tillsammans med 29 andra ombud, godkänt och skickat in avtalet. Sammanlagt har sju personer klarat kunskapstestet, varav två är från Loopia. Inom kort kommer ytterligare en av våra kollegor genomföra kunskapstestet och bli certifierad.

Det nya avtalet innebär att vi som registrar kommer ha betydligt bättre möjligheter att hjälpa dig som kund hantera dina .se-domäner. Bland annat kommer .SEs Domänhanteraren att fasas ut till förmån för motsvarande möjligheter genom din kontrollpanel hos oss. Dessutom behöver du bara kontakta en leverantör för alla dina domänärenden.

Härligt!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss