Rapport från Eget Företag-mässan

Det är fullt drag i vår monter på Eget Företag-mässan, vi snackar vikten av att finnas och synas på Internet med alla som vill. Vi har redan under första dagen haft massor av intressanta och roliga möten med både nystartade och redan etablerade företagare.

Vi delar också ut Företagarnas Internethandbok, som hjälper dig som företagare igång på Internet – kom och plocka ditt gratisex du också. Självklart har vi ett totalgrymt mässerbjudande också.

Är du företagare och inte redan har planerat in ett besök så se till att ta dig ur kontorsstolen en stund idag eller imorgon och bege dig till Älvsjö-mässan. Det finns utöver Loopia även massor av andra intressanta utställare och seminarier som kan lyfta din ”business”.

Hämta ut ditt besökskort här och spara 150:-

Kolla in fler bilder från mässan på vår Facebook-sida.

Nedan har vi också klippt ihop en liten film från när vi satte upp vår röda fina monter.

Montern är uppsatt och klar, och med bara några minuter kvar till mässan öppnar är Johanna och de övriga Loopianerna redo för spännande och intressanta möten med alla besökare. Välkomna!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss