För dig med många domännamn

Knappen Ge feedback används flitigt i vår nya kundzon. Det gillar vi skarpt. Via den kan du enkelt ge oss både ris och ros, men framför allt, hjälpa oss göra den nya kundzonen ännu bättre.

Något som flera med riktigt stora domänportföljer efterfrågat är enklare navigering bland domännamnen på sidan Mina domännamn. Denna sida är nämligen den naturliga startsidan när man ska konfigurera sina domännamn. Här hittar man alla sina domännamn, får övergripande information om varje domännamns konfiguration, och härifrån kan man klicka sig vidare för mer avancerade inställningar.

När vi öppnade portarna till nya kundzonen tidigare i somras listades alla domännamn på denna sida från A – Ö, 20 domännamn åt gången. Det var allt. Detta kunde snabbt bli ohållbart för de med bara hundratalet domännamn. För de med fler än 20 domännamn har vi nu därför lagt in ytterligare tre navigeringsfunktioner.

Mina domännamn

 1. Lista alla domännamn som matchar ditt sökkriterium. Skriver du a så listas alla domännamn som börjar på a. Skriver du dom så matchar det både domännamn.se och mindomän.se.
 2. Välj önskat antal domännamn att lista åt gången, från 20 till 200 domännamn.
 3. Lista alla domännamn som börjar på ett särskilt tecken.

Nu är det dessutom som så att vi inte enbart ordnat bättre navigering. Från och med nu kan du även se om dina domännamn förnyas av Loopia eller ej, direkt i domänlistan. Om det är vi som sköter förnyelsen för ett visst domännamn så noteras detta av en liten grön förnyelse-symbol (se punkt 4 i bilden).

Bra va?

Dela detta inlägg:

2 svar på ”För dig med många domännamn

 1. Perfekt! Älskar feedback funkationen. Brukar hitta en del skönhetsfel. Som t.ex. att jag gärna skulle se att ni gjorde flikarna i högst upp högra hörnet lite mer ”synliga”. Nu ser det ut som det är en enda beskrivning av avdelningen, och inte att det är ”flera” klickbara flikar.

  Sedan undrar jag varför inte domäner man deaktiverar i sitt konto försvinner som dom gjorde på iis.se’s tid och hamnade på bardate_domains (se länk) direkt.
  Om jag avregistrerar en domän som jag registrerade i mars så försvinner den från mitt konto, men den ligger som ”status: aktiv” i whois fram till mars. Det känns lite som själva tanken försvinner med detta?.

 2. Äntligen!

  Skulle man inte också kunna tänka sig att aktivera funktionen ”kvartalsvis fakturering” för de med över 100 domäner?
  Om inte, vill jag åtminstone tacka för månadsfaktureringen som räddar min vardag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss