Faktura + Skrivare = Sant

Något som varit starkt efterfrågat under en längre tid är möjligheten att se sina Loopia-fakturor i PDF-format. HTML-fakturor i all ära, men ibland är det inte så dumt att kunna få sin faktura i A4-format, anpassad för utskrift och med garanti att den ser likadan ut överallt och hela tiden. Nu är detta möjligt! Woho!

Från och med idag går det att se sina fakturor i PDF-format via LoopiaDNS och via Loopia Kundzon. Så här gör du:

LoopiaDNS

Logga in i LoopiaDNS. Välj fliken Mitt Loopiakonto. Klicka därefter på Aktuella fakturor eller Historiska fakturor i menyn till vänster. I listan över fakturor kan du nu klicka på den lilla PDF-ikonen till vänster för att få önskad faktura i PDF-format.

Loopia Kundzon

Logga in i Loopia Kundzon. Välj Fakturor följt av Aktuella Fakturor, alternativt Historia. Klicka på önskad faktura i listan. Välj därefter alternativet PDF-format i mitten av sidan.

Som grädde på moset innebär ju givetvis allt detta att e-postfakturor inom kort också kommer innehålla en bifogad version av fakturan i PDF-format. Härliga tider.

Trevlig helg!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss