Är du Årets webbkomet 2011?

Vi på Loopia älskar nya spännande webbprojekt, därför instiftar vi nu med pompa och ståt utmärkelsen “Årets webbkomet” med syftet att lyfta fram innovativa svenska Internetprojekt för att inspirera och ytterligare stärka Sverige som ett land att räkna med i utvecklingen av Internet.
 

Med tjänster som Skype och Spotify har Sverige redan etablerat sig rejält på online-kartan, men vi vill inte att det ska stanna där. Det pågår mängder av kreativa och innovativa webbprojekt i vårt avlånga land.

Uppmärksamhet, 25 000 kr och grym entreprenörsutbildning till vinnaren

Genom utmärkelsen ”Årets webbkomet” är tanken att hjälpa nya intressanta svenska webbprojekt till en bra start genom att låta dem synas och höras. Förutom uppmärksamheten får vinnaren även ett bidrag på 25 000 kronor samt den grymma entreprenörsutbildningen Academy of Excellence (värd 29 000 kr).

Öppet för alla – nominera ditt projekt idag

Tävlingen är öppen för alla, så vem som helst kan nominera sitt eller någon annans projekt på webbsidan webbkomet.se. Där kommer man även kunna se alla andra bidrag som nominerats. Nomineringsperioden pågår mellan 2011-09-01 och 2011-10-31, därefter utser en jury fem finalister och slutligen utses “Årets webbkomet” som sedan presenteras på ett event 2011-12-07. Nominera ditt projekt nu direkt

Förhoppningen är självklart att minst ett nytt Skype eller Spotify kommer upptäckas genom “Årets webbkomet” varje år.

Välmeriterade jurymedlemmar

Juryn i Årets webbkomet 2011 består av idel svenska Internetprofiler; Danny Aerts VD på .SE, SEO-experten och proffstwittraren Nikke “Nikkelin” Lindqvist, Rebecka Lindhe från garantikoll.se, internetentreprenören Jonas Lejon och Loopias kontorschef Jimmie Eriksson.

Följ oss på Twitter eller Facebook för att få veta mer om jurymedlemmarna, de nominerade och allt annat rörande Årets webbkomet.

Foto på Niklas: Gitta Wilén

 

Dela detta inlägg:

4 svar på “Är du Årets webbkomet 2011?

 1. Fasligt trevligt initiativ. Detta har jag gått och väntat på :).

  Bidrag har givetvis skickats in, dock lyckas jag inte få fram tävlingsvillkoren i min webbläsare (FF 6 på Mac) men jag anar att de är hyvens!

 2. Hej Fredrik,
  Kul att du gillar Årets webbkomet.

  Tack för att du uppmärksammade oss på den brutna länken till villkoren. Länken på första sidan fungerar bra, men den i nomineringsformuläret ska vi åtgärda snarast.

 3. Hej,
  kul tävling, och många spännande bidrag.
  Vår tjänst har nominerats (dock inte av oss) men det är lite otydligt vad som gäller kring vad man får göra och säga om detta. I villkoren står ”Deltagaren får inte på något sätt direkt eller indirekt genom andra försöka fuska för att öka populäriteten på sitt bidrag.”
  Innebär detta om vi inte får nämna nomineringen på bloggar ,facebook mm?

  Vad får vi säga/inte säga om tävlingen?
  Kanon med lite förtydliganden:)/Åsa

 4. Hej Åsa,

  Det går alldeles utmärkt för er att prata om nomineringen i era kanaler.
  Den paragrafen handlar om att det inte är tillåtet att bearbeta t ex jurymedlemmar eller andra parter som är med och arrangerar Årets webbkomet för att försöka öka sina chanser att vinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss