Yttre eller inre fåfänga

Pinky and the BrainNu när det börjar bli sommar och semestertider står många (nåja) med beslutsångest över vad man skall göra med all fritid man plötsligt fick.

Det ryktas om att det finns något som heter soldyrkare som tydligen passivt sitter i solstolen hela dagarna på sommaren. För dom som inte tycker att det låter speciellt produktivt, och inte helt utan risk (UV-index, ungar som spiller glass osv.) så finns det alternativ.

Sätt dig i källaren med AC:n, ta på dig tänkarmössan och bege dig till den gamla godingen projecteuler.net vetja! Där kan man hitta matematiska problem som löses på valfritt sätt via allt från penna och papper till superdator. Mycket stimulerande om man gillar pussel och man kanske till och med lär sig några nya matematiska termer. Wikipedia brukar ha bra förklaringar på många termer och det man inte hittar där finns nästan garanterat på mathworld.wolfram.com.

Lycka till!

PS. Det bästa av båda världar skulle förstås vara att sitta och bli snyggare och smartare i solen med netbooken i famn.

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Yttre eller inre fåfänga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss