Webbstjärnan

Idag är vi glada att kunna berätta att .SE öppnat dörrarna till sin webbportal webbstjärnan.se här hos oss.

.SEs tävling Webbstjärnan syftar till att utveckla användningen av Internet i skolarbetet genom en nationell tävling bland gymnasieskolor som går ut på att skapa en webbplats kring ett ämne, där vinnare sedan koras av en expertjury. Detta gör tävlingen till ett unikt tillfälle för gymnasieungdomar att på ett roligt sätt lära sig de verktyg som står till buds för skapandet av en webbplats.

Projektet har inneburit framtagandet av ett specialanpassat webbhotellspaket med ett flertal förbättringar vad gäller dokumentation och enklare installation av tredjepartsprodukter, något vi nu arbetar på att inom en snar framtid även kunna erbjuda våra ordinarie kunder.

På så vis är det extra roligt att .SE valt att lägga sin portal just hos oss, något vi ser som ett kvitto på att våra ansträngningar slagit väl ut.

Just nu pågår en pilotomgång av Webbstjärnan där Dragonskolan i Umeå testar våra tjänster. Den nationella tävlingen inleds den 18 augusti i år.

Mer information om Webbstjärnan hittar du på sidan webbstjärnan.se, på IIS webbplats samt i ett pressmeddelande som du finner här.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss