Vår support behöver hjälp

Kan du allt som är värt att veta om det här med domän och webb? Är du den som hjälper hela tjocka släkten med alla deras datorproblem och kan du förklara hur saker och ting funkar även för den som inte är tekniker? Är du kanske till och med kund till oss?

Om något av det ovanstående stämmer in på dig så är vi i stort behov av din hjälp. Vår supportavdelning behöver nämligen förstärkning av ytterligare en driven person som med humöret på topp kan räta ut eventuella frågetecken som våra kunder kan ha.

Låter det intressant? Läs då vår hela jobbannons här.

Vi ses i Västerås!

Dela detta inlägg:

5 svar på “Vår support behöver hjälp

  1. Jag letar efter information om de driftstörningar ni har haft på er DNS idag men hittar bara den här annonsen. Ska jag tolka det som att ert behov är akut?
    Skämt åsido; det vore trevligt med lite information om era driftstörningar, antingen på förstasidan eller direktlänkade därifrån.

  2. Tack, jag såg det förstås minuten efter att jag hade gnällt här. Mea culpa. Men jag tycker nog att det kunde lyftas fram lite mer, framförallt när det är något längre pågående. Det skulle rent semantiskt passa bra under ”Senaste nytt”.

  3. Kika in grabben bakom anilo.se.
    Västeråsare och kan de mesta om allt kring datans värld. FD samarbetspartner till mig och där är en grabb med glöd för vad han gör och skulle säkerligen passa in i ert team.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss