Vår största förändring hittills…

… på utsidan i alla fall! I början av september lanserade vi vårt nya utseende, med nya färger och former och en helt ny logotyp.

Världen runt oss har förändrats en hel del de senaste åren och nu var det dags för oss att göra det också. Med vårt nya utseende kan vi stärka vårt varumärke och förbättra våra tjänster som hjälper entreprenörer, företag och privatpersoner att förverkliga och nå ut med sina idéer online.

Ny design – samma tjänster och omtyckta support

Även om utsidan har förändrats så är vi fortfarande samma företag med prisvinnande support och fantastiska tjänster som gör det snabbt och enkelt för dig att nå ut med din idé. 

Vår hemsida har uppdaterats mer eller mindre under många år, men den röda tråden i Loopias trogna varumärke har alltid hängt med. Nu var det dags för oss att ta en helt ny vändning och uppdatera med helt nya* färger och former! 

* Den uppmärksamma kan se att Loopias klassiska röda färg fortfarande gör sig påmind. 

Kika in på loopia.se för att se vårt nya utseende!

Om du har frågor och funderingar om vad den här förändringen innebär för dig så har vi samlat våra vanligaste frågor och svar i kunskapsdatabasen.

Dela detta inlägg:

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss