Twittra och Facebooka dina blogginlägg automatiskt

Tycker du att det är mycket att hålla reda på med din blogg och sociala medier så finns det lite verktyg/tjänster som kan avlasta dig.

En sådan tjänst är Twitterfeed.com som ser till att uppdatera både ditt Twitter-flöde och din Facebook-status automatiskt när du slänger ut ett nytt blogginlägg (eller laddar upp en bild på Flickr eller annat som genererar ett RSS-flöde).

Nackdelen med en sån här tjänst är dock att du inte får möjlighet att anpassa hur du vill presentera respektive inlägg. Du kanske inte bara vill köra rubriken och en länk rakt av på Twitter, eller du kanske vill sammanfatta inlägget med några ord i din Facebook-status.

Vad använder du för tjänster för att underlätta ditt liv på de sociala medierna?

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Twittra och Facebooka dina blogginlägg automatiskt

  1. På min personliga blogg använder jag mig utav ett plugin vid namn ”WP to Twitter”. Med det pluginet har man möjlighet att ställa in massvis med parametrar; bland annat just detta som du nämner i inlägget ovan om presentationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss