Tipsa om drifttekniker och få en Ipad

Som ett av Sveriges ledande webbhotell har vi också ett galet högt tryck på våra servrar och vår teknik. För att underhålla och optimera våra system ännu mer effektivt så söker vi nu ytterligare en avancerad drifttekniker till vårt slipade och glada driftteam.

Personen ska ha benkoll på en hysteriskt massa konstiga förkortningar såsom IPv6, BGP4 och OSPF. Samt en hel drös operativsystem som t ex FreeBSD, OpenBSD, Windows 2003/2008 och Solaris. Databaser, DNS och e-postsystem är vardagsmat, och programmeringskunskaper i t ex Perl, Python, Ruby, PHP och .NET är mycket meriterande.

För en mer detaljerad beskrivning kolla in vår platsannons, och sök direkt om du vill jobba på Västerås och Mälardalens skönaste arbetsplats.

Tipsa och få en Ipad

Känner du någon som skulle vara perfekt för jobbet? Tips som leder till anställning av ovanstående tjänst belönas med Apples fräcka surfplatta Ipad (levereras så fort de börjar säljas i svenska butiker).

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss