Supporten öppen hela påsken – som alltid

Vår support är som ni säkert redan vet öppen alla dagar året runt, så självklart kan du även nå oss under hela påskhelgen. Vilka tider vi finns på plats att svara på telefon och e-post ser du här nedan.

Långhelger som detta är ett perfekt läge att snickra lite på webbprojekt som annars kanske inte hinns med. Har du några planer? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Skärtorsdag (5/4):
Support 08:00 – 16:00
Ekonomi och registry 09:00 – 12:00

Långfredag – Annandag påsk (6/4 – 9/4): 
Support 11:00-15:00

En riktigt glad påsk önskar vännerna på Loopia!

Dela detta inlägg:

1 tanke kring ”Supporten öppen hela påsken – som alltid

  1. Marcin Ringwelski

    Hej Loopia. Jag skulle vilja lägga in filmer på min hemsida och låta folk se dessa filmer genom betalning via sms. Därför för att kunna utnyttja de 5 gig jag har hos er skulle jag vilja lägga in filmerna här på min konto i loopia och därefter använda mig av ULR-adress på min worpres sida som låter en se filmer på min hemsida genom direktlänkad videoiuppspelning. Hur går jag tillväga???
    Tack för ett snabbt svar.
    Mvh Marcin Ringwelski

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *