Stötta dina favoriter i Webbkomet – årets bästa svenska webbprojekt

Precis som tidigare år har det rasat in innovativa bidrag till Webbkomet i den hårda kampen om titeln “årets bästa svenska webbprojekt”. Juryn kommer få att riktigt tufft jobb att utse finalister och slutligen vinnaren bland alla fantastiska webbprojekt som nominerats.

kollage_webbkomet2013

Stötta ditt favoritbidrag

En av de viktigaste och svåraste komponenterna för att lyckas med sitt webbprojekt är uppmärksamhet och spridning på Internet. På webbkomet.se kan du därför själv bläddra runt bland alla bidrag och ge dina favoriter uppmärksamhet genom att “gilla” dem på Facebook eller dela dem på Twitter (klicka på bidragets namn och använd sedan Facebook- och Twitter-knapparna under beskrivningen) . Se alla bidrag här

Nominera ditt bidrag

Driver du eller känner till ett projekt som skulle kunna bli årets Webbkomet 2013? Tveka inte att gå in på webbkomet.se och nominera bidraget direkt (nomineringsperioden går ut 2013-11-11).

» Nominera ditt bidrag på Webbkomet.se

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss