Smaka på framgångsbuffén hos Loopia på Eget Företag-mässan

eget-foretag-flyer

Då var det den tiden på året igen mina damer och herrar! Mellan den 5-7 november är det än en gång dags för Eget Företag, Sveriges största mässa för företagare. Som vanligt är superhjältarna från Loopia på plats och i år har vi även tagit med oss .SE och åtta grymma webbyråer. I mässans lugna oas kan du i lugn och ro slå dig ner, ta en kopp kaffe och få råd och tips om hur du lyckas på Internet. Håll koll efter superhjältarna i taket så hittar du oss.

Går du i tankarna på hemsida, domännamn, webbshop eller kanske funderar på att förbättra det du redan har? Då ska du komma till oss. I vår monter har vi samlat all kunskap och alla tjänster som du som företagare behöver ha i ryggen för att lyckas med din satsning på Internet.

De åtta byråerna som finns på plats är några av våra främsta återförsäljare. Väl beprövade leverantörer vars kompetens täcker allt från hemsidor och e-handel till SEO och reklam. De utvalda byråerna är widev.se, clim.se, monroedesign.se, grafikfabriken.nu, mhwebb.se, anderbergmedia.se, nywebbdesign.nu och mill.se.

eget-foretag_mail
Loopias Channel Account Manager Michael Wedin med en av våra grymma återförsäljare. Mycket kraft på en liten bild 😉

Torsdag 5 november kl 10 drar alltså mässan igång, och det är nionde året i rad som Loopia finns på plats för att ge tips och råd om hur du som företagare når en framgångsrik Internetnärvaro. Som Sveriges främsta webbhotell med 15 års erfarenhet i branschen så kan vi ett och annat om Internet, domännamn och hemsidor. Genom åren har vi haft den stora äran att hjälpa tusentals företag att komma igång med sin Internetsatsning. Om du själv sitter och grubblar på frågor rörande allt detta eller bara vill skaka hand med ditt favoritwebbhotell så är detta ett ypperligt tillfälle att bege sig till Älvsjö.

Förutom en sväng förbi Loopias monter har du även möjlighet att möta massvis med andra utställare, gå på någon av alla spännande föreläsningar eller helt enkelt leta efter möjliga affärskontakter. Eget Företag 2015 är en jättemässa och bjuder på någonting för alla som vill lyckas som egna företagare.

Passa på och hämta din fribiljett till mässan här: egetforetag.se/fribiljett.

 

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Smaka på framgångsbuffén hos Loopia på Eget Företag-mässan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss