VARNING!

Här fanns det tidigare en intervju med en numera avstängd återförsäljare till Loopia, Daniel Wiberg på DC Software KB. Loopia tar avstånd från detta företag och har inget fortsatt samarbete med det.

Tyvärr har vi fått in allvarliga anklagelser riktade mot Daniel Wiberg på DC Software KB. Det har bland annat visat sig att DC Software KB inte har haft F-skatt sedan 2013 utan att meddela Loopia om detta. Tyvärr har både kunder och andra återförsäljare blivit lidande för både detta och andra förseelser. Att felaktigt ange att man har F-skatt på fakturor är ett skattebrott som även kan ha påföljder för köparen och något vi ser allvarligt på.

Med detta som grund och det faktum att det finns en avsaknad av F-skatt – vilket bryter mot Loopias villkor för återförsäljare – så har vi valt att stänga av DC Software KB som återförsäljare. Vi utlyser också en varning att ingå samarbete med företaget. Om ni har några frågor om detta är ni välkomna
att kontakta Loopia.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss