Nyårsresumé av jubileumsåret 2015

korkImorgon är det Nyårsafton och den sista dagen av år 2015, vilket innebär att det är hög tid att sammanfatta det festliga och händelserika året som gått.

Under 2015 har vi framförallt firat vårt 15-årsjubileum med pompa och ståt. Hela fyra jubileumstävlingar har gått av stapeln där en 75” TV, en maxad MacBook Air, resecheckar på 50 000 kr och en extrautrustad Audi A3 legat i prispotten.

Vi bugar och bockar för den fina respons våra tävlingar fått och för alla fantastiska bidrag ni skickat in! (Fram tills imorgon har du fortfarande chans att vinna Audin, läs mer och tävla här!)

Utöver tävlingarna har jubileet också firats med ett gäng galna kampanjer. Bland annat 15 kr/mån för webbhotell och VPS:er och olika typer av domännamn för 15 kr/st (Passa på att beställa din .NU-domän – erbjudandet gäller t o m 2015-12-31!).

Dessutom har vi presenterat flera roliga nyheter:

…och mycket annat skoj!

Inför 2016 har vi minst lika mycket kul planerat! Stay tuned på bloggen, Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ och YouTube för mer information.

Ett riktigt gott nytt år önskar vi på Loopia!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss