Nu svartnar det för ögonen

På lördag den 28 mars släcker världen lamporna i en gemensam manifestation i syfte att skapa engagemang kring klimatförändringen. Då slocknar det i 2 400 städer i 83 länder. Mellan 20:30 – 21:30 pågår nämligen Världsnaturfonden WWFs satsning Earth Hour.

Du har säkert inte undgått Arlas svarta mjölkpaket som tryckts enkom för att uppmärksamma denna händelse. Vi på Loopia vill förstås inte vara sämre och har från och med idag släckt ned vår parkeratsida. Alla som har en parkerad domän hos oss bidrar i och med detta till att uppmärksamma Earth Hour. Dessutom bidrar ni till att dra ner den totala elkonsumtionen i Sverige då det kräver betydligt mindre ström att visa denna sida än vår ordinarie parkeratsida. Yeah, right!

Hur som helst, Earth Hour är en bra grej så gör som vi – kura ihop er i soffan på lördag kväll med någon ni tycker om, släck lampan och bara njut i mörkret! Men få nu inte för er att tända ett stearinljus som kompensation för den nedsläckta lampan. Ett stearinljus är nämligen en 357-del så energieffektiv som en vanlig lågenergilampa!

www.parkeradhosloopia.se

Vi ses i solljuset på söndag morgon!

Dela detta inlägg:

3 svar på “Nu svartnar det för ögonen

  1. ”Dessutom bidrar ni till att dra ner den totala elkonsumtionen i Sverige då det kräver betydligt mindre ström att visa denna sida än vår ordinarie parkeratsida.” – Om vi fortfarande använde CRT skärmar ja…

  2. ”Ett stearinljus är nämligen en 357-del så energieffektiv som en vanlig lågenergilampa!”

    Rätt löjeväckande då att det faktiskt delades ut stearinljus på gator och torg av Earth Hour-entusiaster (antagligen anslutna på något sätt – antagligen via staden/kommunen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss