Nu behöver vi din hjälp – igen!

För en tid sedan skrev vi några ord här i bloggen om att vi söker en glad tekniker till vårt växande supportteam. Nu tänkte vi ta tillfället i akt och berätta att vi även har två andra tjänster vi behöver tillsätta – nämligen en drifttekniker och en teknisk webbdesigner.

För dig som är nyfiken på tjänsten som drifttekniker kommer här några väl valda ord om tjänstens innebörd från din närmaste chef, Daniel Norman:

På Loopias driftavdelning har vi ganska varierande arbetsuppgifter. Det kan vara allt från att hjälpa kunder med lite mer komplicerad felsökning till att installera servrar, övervaka server- och nätverksmiljö, dra kablar, utvärdera ny programvara och mycket mer. För oss väger det mycket tyngre med noggrannhet, brinnande intresse och skarpt intellekt än saker såsom olika certifieringar eller liknande. Vi ser också hur nyttigt det är att hålla igång på sidan om jobbet med avkoppling på det vis man tycker passar. Vi har ett brett spektrum där också, allt från matlagning, bio och krogen till gym och kampsport.

En annan viktig aspekt är arbetsmiljön. På Loopia finns det mycket humor och alla möjliga personligheter, även om vi gärna ser fler tjejer och fler med utländsk bakgrund. Med olika bakgrund och åsikter så täcker man in stora delar av möjliga lösningar på intressanta problem, så det tror vi helhjärtat på.

Om detta låter lovande så tycker jag att du skall skicka in din ansökan till oss!

Uppdatering 2009-07-23 kl 17:00

Var är alla ansökningar från BSD/UNIX-rävarna? Runt 80 % av alla våra servrar är ju BSD-maskiner. Folk som tror att BSD är en Linux-distribution göre sig icke besvär ;).

För dig som föredrar blyerts, sudd, pixlar, vektorer och handknackad CSS framför TC shell, Putty, Coca Cola och inkrementella backuper, kommer här några reflektioner kring tjänsten som teknisk webbdesigner:

Hjälp oss realisera våra idéer och skisserSom teknisk webbdesigner hos Loopia får du känna på allt som har med text och grafik att göra. Det blir du som får förtroendet att hålla våra webbplatser snygga och lättanvända. Det blir dina texter som når ut till hundratusentals läsare genom blogginlägg, nyhetsbrev och pressreleaser. Tack var dig fungerar våra webbplatser i alla moderna webbläsare, och det är du som tar fram designen på våra framtida tjänster. Till på köpet är det dina välgjorda annonser som läses i fackpressen och dina flash-annonser som det klickas på på webben.

Visst, det är mycket du behöver hålla koll på. Men som designer hos oss får du prova på både webb, print och video. Mycket hänger egentligen på dig. Du får ett fritt arbete där du själv bestämmer över din tid och har möjlighet att genomföra (nästan) alla roliga och knasiga idéer du kommer på. Sist men inte minst får du jobba med stans i särsklass roligaste gäng, och vem vill inte det?

Verkar det intressant?! Läs då våra fullständiga jobbannonser här eller tipsa någon av dina vänner som du tror skulle passa i ett glatt gäng i webbens absoluta framkant.

Vi ses i Västerås!

Dela detta inlägg:

2 svar på “Nu behöver vi din hjälp – igen!

  1. Jag är riktigt sugen på teknisk webbdesigner. Låter som det passar mig.
    Men antar att ni vill tillsätta tjänsten innan årsskiftet? (Då min projektanställning löper ut…)

  2. Kent: Riktigt roligt att höra att du är intresserad av tjänsten. Vårt önskemål är förstås att kunna tillsätta de utannonserade tjänsterna så snart som möjligt, men jag tycker absolut att du ska skicka in din ansökan ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss