Loopia rekommenderas av Internetworld

Internetworld rekommenderarUnder den här veckan har Internetworld redovisat deltest efter deltest i en rasande fart för att idag slutligen släppa bomben – svaret på frågan vilket bolag som blir Sveriges bästa webbhotell 2009.

Loopia fick 4 tummen upp och 1 tummen ner och hamnade på en hedrande andraplats med motiveringen ”Sveriges största webbhotell står sig väl i konkurrensen. Inte minst på grund av sin stabila support”.

Efter mycket slit har vi således tagit ett stort steg framåt, och med alla de godsaker vi kommer lansera under året ser vi mycket ljust på framtiden och siktar givetvis på en förstaplats i nästa test.

Detta år vill vi däremot säga grattis till Anders och grabbarna som knep förstaplatsen. Men se upp, det här året kommer ni få det svettigt. 😉

Vi vill även passa på att tacka Internetworld för ett mycket bra test som även det tagit stora steg framåt och blivit bättre för varje år som går. Vi tycker att den genomgång ni gör varje år är mycket positiv för branschen.

Internetworlds webbhotellstest hittar ni i sin helhet här.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss