Loopia hjälper dig på årets häftigaste mässa

Då var det snart dags för Eget företag 2009, mässan som årligen öppnar upp nya dörrar för de som går i tankarna på att starta eget, just kört igång eller till och med redan är etablerade på markanden.

Tisdagen den 13 oktober klockan 10:00 slår alltså portarna upp för årets häftigaste mässa. För Loopia är det tredje året i rad som vi finns med på mässan och genom åren har vi hjälpt tusentals företag med tips och råd om hur man klarar sig på den allt mer internetbaserade markanden. Vi har talat om vikten att registrera sina domännamn och vi har gett konkret hjälp att komma igång med hemsida och e-post.

För oss är det självklart att man ska stötta nya företag, de är våra framtida leverantörer, kunder och samarbetspartners och vi har alla suttit i deras sits någon gång. Att vi som Sveriges största webbhotell finns på plats ger färska företag en ovärderlig chans att suga i sig lite av vår mångåriga erfarenhet. Bakom ryggen har vi en sensationell resa från nystartade till den absoluta toppen av vår bransch och vi vet även hur man stannar där. Det här tillsammans med det faktum att vi kan det här med domännamn och webbhotell bådar för att våra besökare lämnar oss med en hel del smått och gott i bagaget.

Intresset för årets mässa är rekordstort, med flera stora nyheter, över 70 seminarier och en hel uppsjö av profiler och spännande föreläsare så är detta en tillställning man inte får missa. Viktigast av allt, det här är er chans att träffa oss på Loopia, få mängder med tips och tricks och naturligtvis äta massor med godis. Och då det är en mässa kommer vi naturligtvis att bjuda på lite överraskningar utöver det vanliga. Så kom igen nu, sitt inte nedsjunken i en kontorsstol hela nästa vecka, åk till Älvsjö och mingla på årets häftigaste mässa.

Hämta ut ditt besökskort här och spara 150:-.

Datum & öppettider
Tisdag 13 oktober, kl 10-19
Onsdag 14 oktober, kl 9-17
Torsdag 15 oktober, kl 9-17

Vi ses i Älvsjö!!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss