Låt dina fakturor betalas automatiskt med LoopiaPrepaid

Tycker du att det är tröttsamt med alla domännamn som kontinuerligt behöver förnyas och betalas eller planerar du en lång semesterresa?  Då kan vi rekommendera vår tjänst LoopiaPREPAID.

Med LoopiaPREPAID kan du fylla på ditt konto med krediter som du sedan kan använda för automatisk betalning av fakturor från oss.  Du kan fylla på din LoopiaPREPAID-pott med önskat belopp under ”Ekonomi” > ”LoopiaPREPAID”.

Gällande hur du vill använda din LoopiaPREPAID-pott så finns det tre alternativ att välja mellan. Dessa alternativ är:

Om du väljer alternativet ”Betala alla fakturor automatiskt” innebär det att alla kommande fakturor som skapas då kommer att betalas automatiskt så länge det finns tillräckligt med pengar i potten.

Om du endast önskar förnya och registrera domännamn med denna pott väljer du alternativet ”Betala endast domänfakturor automatiskt”.

Det sista alternativet ”Betala inga fakturor automatiskt” innebär att du kan välja de fakturor du önskar betala med din LoopiaPREPAID-pott. Detta alternativ kan vara bra för dig som känner att det är viktigt att ha koll och kontroll över de fakturor som skickas samt över de tjänster och domännamn som ska förnyas.

Mer information om LoopiaPREPAID finns naturligtvis även i din Loopia kundzon under alternativet ”Ekonomi” > ”LoopiaPREPAID”.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Låt dina fakturor betalas automatiskt med LoopiaPrepaid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss