Kunskap på burk, remade

Ni som då och då besöker vår hemsida, eller läser denna blogg, har säkert inte undgått att upptäcka att vi under senaste tiden uppdaterat layouten på både den ena och den andra av våra olika webbsidor. Idag var det återigen dags för en av dessa att hamna under skalpellen, och den här gången är det vår kunskapsdatabas som fått nytt utseende.

Självklart innehåller den uppdaterade kunskapsdatasen precis samma matnyttiga information som den gamla. Det som skiljer, förutom den nya och fräscha kostymen, är små men naggande goda förbättringar som att sökfältet numera är allsmäktigt och finns tillgängligt var du än befinner dig, att bilder öppnas i samma fönster och att den tidigare välkomstsidan numera är ett minne blott. Både snyggare och smidigare, helt enkelt.

Den uppdaterade kunskapsdatabasen finner du givetvis på samma plats som tidigare – support.loopia.se – varmt välkommen in!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss