Jennys hemsida inspirerar till en hälsosam livsstil

jenny-mollerBalance by Life är företaget som analyserar, inspirerar och coachar människor till en hälsosammare och mer hållbar livsstil. Vi har pratat med ägaren Jenny som berättar om hur hon vågade ta klivet från en fast anställning till att starta det företag hon alltid drömt om.

Titt som tätt stöter vi på fantastiska Loopia-kunder som lever ut sin dröm med nätet till sin hjälp. Vi vill självklart lyfta fram dessa kunder och låta dem dela med sig av sin historia för att inspirera andra till att också komma igång med sin verksamhet online. Ta del av Jennys berättelse nedan. 

Jenny tog klivet och startade ett alldeles eget företag

Efter att ha arbetat som hälsoutvecklare inom företagshälsovården under många år kände sig Jenny redo att utvecklas i sitt arbete. Därför tog hon beslutet att starta det egna företaget Balance by Life.

– Balance by Life erbjuder föreläsningar, coachning och hälsoanalyser som syftar till att inspirera och vägleda människor till en mer hållbar och hälsosam livsstil med hjälp av moderna metoder, berättar Jenny. Jag vill att ett möte med oss ska göra en verklig skillnad som känns i både kropp och själ.

Arbetsdagarna varierar och kan i vissa fall spenderas ute hos företag där individuella hälso- och livsstilscoachningar genomförs, på kontoret i Västerås där Jenny utför hälsoanalyser på privatpersoner eller i föreläsningssalar där Jenny pratar om just hälsa och livsstil.

jenny-moller-kund

Hemsidan hjälper till att informera och inspirera

Med hjälp av hemsidan balancebylife.se visar Jenny upp vad företaget gör, både ur ett marknadsperspektiv men också för att inspirera besökaren till en hälsosammare livsstil. På hemsidan finns även en blogg där Jenny informerar och tipsar sina läsare om alltifrån kost och recept till sömn och motion.

– Hemsidan är superviktig för företaget. Den har verkligen prioriterats för att belysa vad det är vi gör, berättar Jenny. Den hjälper till att väcka ett intresse för mina tjänster.

Med hjälp av vännen Arian har hemsidan byggts upp i WordPress. Främst på grund av att verktyget är lätt att hantera då man inte behöver några tidigare kunskaper om programmering eller liknande, enligt Arian.

“Alla kan använda WordPress – och snyggt blir det också!”

Ett enkelt, snyggt och modernt tema valdes för att kunna förse besökaren med en bra överblick av vad verksamheten gör. Hemsidan hålls också avskalad med enbart nödvändig information för att göra den så lättöverskådlig som möjligt.

Balance by Life valde Loopia som webbhotell

Företaget valde att använda Loopia som webbhotell främst på grund av deras support och kundbemötande.

– Det är väldigt viktigt för oss, säger Jenny och Arian nickar instämmande. Man märker att Loopia verkligen satsar på att ha en bra kundservice.

Verksamheten och dess tillhörande hemsida marknadsförs främst genom sociala medier. Enligt Jenny är det det absolut bästa sättet att sprida information på idag på grund av dess popularitet och snabba spridning till en ofta väldigt låg kostnad.jenny-moller-entre

Har du några tips till andra som håller på att komma igång med sin sajt?

  • Ta hjälp av Loopias domänsök för att se om ditt domännamn finns ledigt innan du registrerar ditt företagsnamn. Att dessa två överensstämmer är nämligen viktigt för att kunderna ska hitta ditt företag på nätet.
  • Registrera domännamnet på Loopia och beställ ett av deras webbhotellspaket.
  • Integrera och administrera ditt nya e-postkonto med ditt privata. Då behöver du bara besöka ett och samma ställe för att läsa dina mail.
  • Installera WordPress med Loopias One Click Installer och ladda ner ett lämpligt tema. Lek och testa dig fram.
  • Stöter du på utmaningar gäller det att tänka positivt och att hela tiden försöka hålla det enkelt och gå till roten av vad det är du vill åstadkomma. Det bästa sättet att hitta lösningar på tekniska problem är antingen att googla dig fram eller att ta hjälp av Loopias eller WordPress supportsidor.

Avslutningsvis, vad är nästa steg för Balance by Life?

– Jag planerar att fortsätta att utveckla mitt företag för att nå ut med mitt budskap ytterligare, avslutar Jenny.

Vi önskar Jenny ett stort lycka till med företaget och dess kommande projekt och utveckling. Vi hoppas att du som läsare fått inspiration till att starta din egen hemsida med något utav våra webbhotellspaket och WordPress, som du kan läsa mer om här »

Läs fler intervjuer med våra kunder här »

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss