Internetdagarna

Då är det snart dags igen för den årliga Internet-händelsen nummer 1. Den 21 och 22 oktober arrangeras, för nionde året i rad, Sveriges största Internetkonferens på Folkets Hus i Stockholm. Vi pratar givetvis om Internetdagarna som anordnas av folket på .SE.

Här samlas både svenska och internationella experter för att diskutera det senaste och hetaste i Internet-väg. I år är det fem spännande spår som kommer avhandlas: IP och säkerhet, säkerhet, infrastruktur och samhälle, webb / Internet i mobilen och domännamn.

Som enda svenska webbhotell kommer Loopia i år att ha representanter med som deltagare i inte ett, inte två, utan tre (!) olika seminarier. Det är vi jättestolta över och det visar verkligen bredden på Loopias kunskap.

Tis kl 13:40: Först ut är vår utvecklingsansvarige Jimmy Bergman (f.d. Mäkelä) som kommer vara med i seminariet IPv6 i praktiken och berätta om de lärdomar vi dragit genom vår IPv6-lansering tidigare i år.

Tis kl 15:30: Andre man ut är vår kontorschef här i Västerås, Jimmie Eriksson. Han kommer prata om webbhotellens tjänster och vad som gör oss unika i seminariet Tar Google över efter webbhotellen?.

Ons kl 11:00: Siste man till rakning är vår domännamnsansvarige Lars-Göran Forsberg som är med i seminariet Robust DNS-drift där han kommer dela med sig av sin erfarenhet av DNSSEC som kommersiell tjänst.

Allt som är värt att veta om Internetdagarna hittar du på www.internetdagarna.se.

Här kan du anmäla dig om du vill besöka tillställningen och mingla och lyssna till profiler som Internets fader Vint Cerf, IT-guru Patrik Fälström, världens främsta Internetforskare Jeff Cole och så givetvis mina tre glada kamrater från Västerås.

Å .SEs vägnar önskar vi er varmt välkomna!

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Internetdagarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss