Härliga nyheter i WordPress 3.2

Lagom för semesterbloggandet har nu version 3.2 av WordPress släppts med en mängd sköna nyheter:

  • Bättre prestanda. WordPress 3.2 har optimerats rejält för att få upp hastigheten på din hemsida/blogg.
  • Fullskärmsläge. Nu kan välja att skriva dina blogginlägg i ett avskalat fullskärmsläge fritt från distraktion.
  • Nytt tema. Det nya standardtemat Twenty Eleven ger dig mer flexibilitet att ändra på utseendet utan att behärska CSS. Dessutom anpassar det sig automatiskt efter besökarens enhet, oavsett om det är en 27” widescreenskärm, en surfplatta eller en smartphone.
  • Uppdaterad adminpanel. Adminpanelen har fått sig en genomgång av utseendet, både med målet att se bättre ut och att bli mer användarvänlig.

För att kunna öka prestandan har WordPress också ökat kraven på plattformen de körs på. Numera krävs minst PHP 5.2.4 och MySQL 5 för att det ska fungera. Självklart är detta inget du behöver tänka på som Loopia-kund, då alla våra servrar redan har stöd för detta.


För att uppgradera klickar du på den gula listen som dyker upp när du loggar in i din adminpanel för WordPress (se ovan).

Har du inte en blogg eller hemsida kan du med ett par klick installera WordPress 3.2 med vår steg-för-guide i kundzonen.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss