Full fart i Loopias monter på Eget företag-mässan

Som vanligt är det full fart i Loopia-montern på Eget företag-mässan i Älvsjö. Vi har träffat massor av trevliga besökare, både befintliga kunder och de som är intresserade av att komma igång på Internet med sitt företag.
Registrera ditt domännamn och ta del av vårt mässerbjudande direkt i monten på en av våra "paddor"
Har du startat eller funderar på att starta eget så vore det fantastiskt kul om du kom och hälsade på oss och alla andra utställare på Eget företag 2011. Det finns otroligt mycket matnyttigt för dig som företagare, dels vad det gäller tjänster och produkter, men också möjligheten att knyta kontakter och ta del av bra föreläsningar.

I vår monter träffar du vår kunniga personal som hjälper dig med allt från att registrera ditt företagsnamn på nätet (domännamn) till att visa hur du snabbt och lätt kommer igång med t ex e-post, hemsida och webbutik. Du får dessutom med dig Företagarnas Internethandbok helt gratis om du besöker oss.

Idag är sista dagen på mässan, så passa på att hämta ut din gratisbiljett och bege dig till Älvsjö innan kl 17 idag.

Pssst… självklart har vi ett bra mässerbjudande också 😉

Dela detta inlägg:

4 svar på “Full fart i Loopias monter på Eget företag-mässan

  1. Visst är de 😉
    Och det är mycket omtyckt av besökarna att enkelt kunna kolla om domännamn är lediga, eller läsa mer om våra tjänster på ”paddorna”.

  2. Mycket häftigt ställ måste jag säga!

    Är det ”vanliga” Safari som körs? Med andra ord är iPaden nerlåst på något sätt så att enbart Safari/Loopia.se kan kommas åt?

  3. Hej Erik,

    Det är en app som körs. Att låsa ned iPaden helt är tyvärr inte möjligt, även om vissa delar går att stänga av under ”Begränsningar” i ”Inställningar”. Möjligtvis att det går att åstakomma mer om man jailbreakar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss