Följ med på en nostalgisk resa bland bredband, LunarStorm, WAP och orange-blinkande NetGear-routrar…

Mycket kan hända på kort tid för ett företag som verkar på Internet. Vi presenterar nu vår tidslinje där vi har samlat milstolparna från Loopias år i branschen tillsammans med de händelser på Internet som mer eller mindre påverkat vår utveckling.

Följ med på en nostalgisk resa bland bredband, LunarStorm, WAP och orange-blinkande NetGear-routrar… Besök tidslinjen på www.loopia.se/tidslinje
Ett kollage med bilder från Loopias tidslinje.

Fortsättning följer…

Vi uppdaterar tidslinjen löpande med de senaste händelserna, håll utkik på Loopia-bloggen och på vår Facebook-sida för det allra senaste.

Saknar du något i Loopias tidslinje?

Är det någon viktig del som vi missat att nämna i tidslinjen? Kontakta gärna marknad@loopia.se och berätta vad du saknar och varför just den händelsen är viktig att ta med.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Följ med på en nostalgisk resa bland bredband, LunarStorm, WAP och orange-blinkande NetGear-routrar…

  1. Är tidslinjen på er sida något ni har utvecklat själva? Skulle vilja ha en likadan på min egen sida.

  2. Hej Lars! Det stämmer, vi har utvecklat tidslinjen själva. Dock finns det för t ex WordPress olika tillägg för att skapa en egen tidslinje, om det kan vara något du vill prova på. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss