Flerårsförnyelser på .EU-domäner idag

Som vi tidigare berättat har EURid uppdaterat sina avtal för .EU-domäner och tillåter numera flerårsförnyelser. Självklart har vi sett till att du kan förnya dina .EU-domäner i flera år direkt via vår kundzon. Precis som med .SE-domäner kan du nu förnya dina .EU-domäner i upp till 10 år åt gången.

För att förnya dina domäner en längre tid loggar du in i kundzonen och klickar dig fram till ”Domän och webb –> Mina domännamn”. Där klickar du på förfallodatumet för den domän du vill förlänga, sedan väljer du helt enkelt det år och den månad du vill förlänga till och klickar ”Förnya till ovanstående månad”.

Summan för förnyelsen dras i dagsläget från din LoopiaPREPAID-pott. Har du inte tillräckligt med pengar där dyker en länk upp där du enkelt kan fylla på direkt.

För att göra flerårsförnyelser ännu enklare för dig med en rejäl domänportfölj har vi även fixat så att du kan göra samma sak på flera domännamn samtidigt. Klicka dig fram till ”Domän och webb –> Massändring av domännamn”, sedan väljer du fliken ”Flerårsförnyelse”.

Högst upp väljer du sedan hur länge du vill förlänga domännamnen, och sedan kryssar du i de domännamn förlängningen gäller (.SE och .EU i dagsläget). Längst ner på sidan ser du hela tiden vad summan för det du markerat blir.

…så nu är det bara att logga in och förnya för flera år framåt.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss