Faxa in din hemsida

Vi är otroligt stolta över att som första webbhotell i Europa kunna erbjuda dig möjligheten att faxa in din hemsida. Vår avancerade fax2html-tjänst tolkar text och andra element på ditt fax och konverterar det till html och css – och din sida är klar på några minuter.

Det finns inget enklare sätt att komma igång med din hemsida utan några som helst förkunskaper. Du ritar helt enkelt upp hemsidan på ett vanligt A4-papper, högst upp i vänstra hörnet anger du sedan inom hakparanteser ditt kundnummer (ex [FA00-00-00-00]) samt koden för den mall (ex [TPL03001]) du vill använda. Mallen går självklart att byta i efterhand i vår kundzon eller genom att skicka in ett nytt fax.

Nedan ser du ett exempel, till höger är originalfaxet och till vänster den färdiga webbsidan efter fax2html har gjort sitt (klicka på bilden för förstoring):


Till att börja med finns följande tre mallar att välja mellan, men vi kommer att bygga ut mallarkivet i en rasande takt. Dessutom kommer det finnas möjlighet för dig att ta del av andras egenbyggda mallar i vår kommande fax2html-portal som vi lanserar senare i vår.


En kontaktsida med ett formulär kopplat till den e-postadress du har angiven i ditt Loopia-konto skapas automatiskt om du anger [/kontakt] intill den knapp som ska leda till kontaktsidan. På samma sätt skapar du knappen som ska leda till startsidan men du anger istället [/hem].

Fax2html-tolken känner automatiskt av om du har skrivit en e-postadress eller www-adress och gör  om dem till länkar.

Sådär, nu är det bara att sätta igång och ”rita” din hemsida. Det enda som krävs är ett A4-papper, en penna och tillgång till en fax.

Faxa in din sida på: 021-12 82 33

Behöver du hjälp så svarar vår support mer än gärna på frågor på fax2html@loopia.se.

Dela detta inlägg:

12 svar på “Faxa in din hemsida

 1. Aprilskämten börjar bli lite för enkla att genomskåda nu för tiden. Hoppas ni kommer på något bättre nästa år.

 2. Hemsida? Hade det fungerat för webbplatser, hade jag varit med! Och om jag haft en fax.

 3. Oj, den där tjänsten kommer ni att bli superrika på!
  Fantastiskt att ni har lyckats med ett program som kan tolka och översätta kråkfötter till snygga fonter, och därefter formatera allt snyggt via CSS!
  Det där fake2html …. *äsch, jag kan ju inte stava* … verkar ju vara en produkt som har framtiden för sig!
  Ni kommer säkert att ha en fax som jobbar för högtryck hela helgen!
  *lol*

 4. Borde inte vara sa svart att genomfora faktiskt, iallafall en simpel text updaterings tjanst, sakerhets kontroll via inkommande telefon nummer som faxet kommer ifran. Fast vem anvander fax nufortiden, statliga verk ?

  For 6 ar sedan sa lade jag in ett extra steg i foretagets web baserade fastighets formedling administration (55 kontor, 600 personer) EyeScan, anvandarna var tvungna att titta mot ett omrade pa skarmen for en retina scan, forsta gangen kom det upp ett felmeddelande om att de inte kunde scannas och maste forsoka igen, sedan slapptes de in. Jag tror faktiskt det var nagra som var lite tveksamma om det verkligen var sant eller inte…

 5. Det är alldeles säkert genomförbart. Skulle du få för dig att fixa en fax2html-tjänst så får du gärna höra av dig så hjälper vi till att lansera den via blogg och nyhetsbrev 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss