Få din egen utgåva av Företagarnas Internethandbok, gratis!

Går du och spinner på planer att starta eget företag? Har du precis startat eget eller kanske redan är etablerad? Du är säkert redan medveten om att du behöver komma igång på Internet för att lyckas, men har du koll på alla detaljer? Det du behöver är Företagarnas Internethandbok, den ultimata guiden för att komma igång på Internet. Internethandboken ger dig enkla råd och tips om domännamn, hemsidor, e-post, blogg, webbutiker och alla de pusselbitar som tillsammans ger dig en framgångsrik Internetnärvaro.

Bäst av allt, du får den helt gratis om du kommer till Loopias monter på årets häftigaste mässa, Eget Företag 2010. Det här är ju naturligtvis mässan du redan bör ha inbokad om du är på väg att bli eller redan är en företagare. På mässan kan du ta del av mängder med intressanta seminarier och prata med en hel uppsjö av utställare. Behöver man hjälp att komma igång med sitt företag eller vill knyta nya kontakter finns så det inget bättre ställe att vara på. För Loopias egen del är det fjärde året i rad som vi ställer ut på mässan och då vi även firar vårt tio års jubileum i år så har vi dragit på ordentligt med fantastiska mässerbjudanden.

Så vad väntar du på? Hämta ut ditt besökskort här och spara 150:-. Vi syns i Älvsjö!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss