En återblick på Eget företag 2012

Om man har fem meter motorväg direkt in i montern från entrén, serverar gratis kaffe, har galet bra erbjudanden på webbhotell, massvis med matnyttig information om hur man ska lyckas på Internet och dessutom en grym webbdesigner som hjälper till med hemsidebygget på plats….. ja då är det upplagt för framgång. På Eget Företag 2012 blev Loopias monter det naturliga depåstoppet för både mässbesökare och utställare. Vi har aldrig tidigare delat ut så många exemplar av den populära Internethandboken eller pratat om Internet och hemsidor med så många på så kort tid. Intresset för att komma igång på Internet är större än någonsin.

Årets mässa känns som en framgång för nyföretagande, utbudet var bättre, seminarena fler och kunskap flödade friare. Svenskt nyföretagande har mognat på en bred front, moderniserats och fått upp ögonen för de möjligheter som it-världens framsteg har gett oss. I tre dagar mötte jag nyföretagare som inte bara hade en affärsidé och ett naivt hopp om att lyckas. Jag mötte företagare med en plan, som var dedikerade och väl förberedda. Det här var företagare som var medvetna om fördelarna med att snabbt få en närvaro på Internet.


Jag har jobbat mot nystartade företag de senaste tio åren och det har varit en fantastisk upplevelse att följa utvecklingen och ta del av entreprenörskapet på nära håll. Årets Eget Företag var ett hopp för framtiden och för mig en fortsatt kärlekshistoria till alla de som vågar ta steget och starta eget. Det ser ut att bli ett bra år för Sverige och jag ser fram emot Eget Företag 2013.

Ett stort tack till alla er som kom och besökte oss i montern och till Nyföretagarcentrum för ert otroliga engagemang.

Kolla också gärna in våra bilder från mässan

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss