Egen företagare? Bygg en proffsig hemsida enkelt

Du har kommit på en affärsidé, färdigställt din affärsplan, startat ditt företag och registrerat ditt domännamn. Nu är det dags att sprida ordet om ditt företag för att börja locka till dig kunder.

Självklart är det då ofantligt viktigt att ha en bra hemsida som du dels kan hänvisa till, men som också hittas av Google och andra sökmotorer. Med en snygg och proffsig hemsida ökar förtroendet för ditt företag och därmed chansen att potentiella kunder väljer dig.

Som nybliven företagare har du kanske inte råd att anlita en duktig webbdesigner, och kanske varken tid eller kunskap att lära dig att “koda” din egen sajt.

Med Loopia Sitebuilder, som ingår i alla våra webbhotellspaket, skapar du din hemsida helt utan förkunskaper. Du börjar med att välja en av alla professionellt utformade mallar, sedan lägger du till de bilder och den text du önskar genom att dra och släppa. Uppgraderar du till Loopia Sitebuilder XLarge kan du dessutom lika enkelt bygga en mobilversion av din sajt.

» Läs mer och prova Loopia Sitebuilder gratis

Dela detta inlägg:

2 svar på “Egen företagare? Bygg en proffsig hemsida enkelt

  1. Måste hålla med om att dessa sitebuilders blivit mycket bättre på senare tid. Jag minns när man satt och försökte pilla ihop något vettigt på 90-talet med motsvarande verktyg och det blev ofta inget vidare. 🙂

  2. Kul att du gillar den 🙂
    Tveka inte att skicka in feedback (feedback@loopia.se) om du hittar saker du vill förbättra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss