Boktips inför helgen

I samband med att jag för några dagar sedan behövde lite information om Svensk Internet-historia råkade jag snubbla in på ISOC-SEs hemsida. Där hittade jag deras bok De byggde Internet i Sverige från 2003. Det visade sig vara en mycket jordnära berättelse om personerna som byggde Internet i Sverige och som vi har att tacka för att denna lilla nation ligger så långt fram i Internet-världen. Mycket intressant läsning.

Har du inte läst boken än kan du ladda ned PDF-versionen av boken helt kostnadsfritt här.

För övrigt ställde ISOC-SE, precis som vi, ut på mässan easyFairs Internet Expo här i veckan. Dessvärre såg vi ingen representant i deras bås när vi sprang runt bland utställarna – annars hade det nog blivit en spännande diskussion i ämnet. Vi ses säkert nästa år istället.

Uppdatering: Fick precis reda på från de Loopianer som var på mässan under torsdagen att det tydligen blev mycket snack mellan dem och ISOC-SE den dagen, det var bara på onsdagen vi missade dem. 🙂

Trevlig helg.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Boktips inför helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss