Besök oss på rekryteringsmässan i Västerås

Monter C40 är redo inför att mässan öppnar, kom och snacka med oss.

Idag går Sveriges största rekryteringsmässa av stapeln på Bombardier Arena här i Västerås. Med fler utställare än någonsin på plats är det ett guldläge för dig som söker jobb eller vill starta egen.

Även vi från Loopia är där och vi vill gärna att du kommer till vår monter (C40) mellan kl 12: 00 – 17:00  idag och snackar med oss om…

…att jobba på Loopia

Vill du jobba med det glada gänget på Sveriges största webbhotell? Kom gärna och presentera dig och snacka med oss. Vi har i dagsläget en aktuell tjänst ute som driftekniker för vår second line-support, men även om just den tjänsten inte är aktuell för dig så pratar vi gärna med dig inför framtiden.

…att starta eget

Funderar du på att starta eget? Att finnas och synas på nätet är otroligt viktigt som egen företagare. Kom och hämta “Företagarnas Internethandbok” kostnadsfritt i vår monter och prata med oss om hur du kommer igång på nätet.

Det är dessutom fri entré till mässan, så missa inte chansen att hitta ditt nästa jobb.

Vi ses där!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss