Årets spelare: Loopia-sponsrade Hanna

Det går bra nu… Årets Idrottskvinna i Västerås, SM-guld och VM-guld, – framgångarna avlöser varandra för Loopia-sponsrade innebandymålvakten Hanna Pettersson. Men det stannar inte där, nu har även innebandyförbundet givit henne titeln Årets spelare 2010/2011. Jättestort grattis från oss på Loopia.

– Adrenalinet kom och kroppen började pirra, jag blev både glad och överraskad för det här trodde jag inte, säger Hanna Pettersson till förbundets hemsida om känslorna när hon fick reda på att hon vunnit.

Juryns motivering lyder: ”Hanna Pettersson har utvecklat sitt säkra, trygga och stabila spel i målet. Hon gör sig oerhört stor i en-mot-en-situationer och sätter press på motståndaren. Hon har fantastiska utkast och med sin aktiva inställning styr hon upp försvaret. Hanna har med eftertryck visat innebandysverige vem som är nationens bästa målvakt, inte minst genom att hon denna säsong haft en större arbetsbelastning i klubblaget. Vid sidan av planen visar Hanna Pettersson ett stort ansvar och har en social och utåtriktad personlighet som gör henne till en värdig och viktig representant för svensk innebandy.”

Vi har tidigare i år pratat med Hanna om hennes framgångar, läs gärna intervjun här.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss