10 år i nyföretagarnas tjänst

Nu är det snart dags för Eget företag 2010, mässan för dig som funderar på att starta eget, precis startat eller t o m redan är etablerad.

Tisdag 19 oktober kl 10 drar mässan igång, och för fjärde året i rad så finns Loopia med på plats för att ge tips och råd om hur du som företagare når en framgångsrik internetnärvaro. Som Sveriges främsta webbhotell med 10 års erfarenhet i branschen så kan vi ett och annat om Internet, domäner och hemsidor och genom åren har vi haft äran att hjälpa tusentals företag att komma igång. Om du själv sitter och trycker på frågor rörande detta eller bara vill skaka hand med ditt favoritwebbhotell så är detta ett ypperligt tillfälle att bege sig till Älvsjö.

Som vanligt har vi inte snålat med spännande mässerbjudanden, men i år har vi dragit på ordentligt. Vi kommer inte bara att ha fantastiska priser på domännamn och webbhotell, vi kommer även att ge bort Företagarnas Internethandbok gratis! Det här är din guide för att komma igång på Internet och utmärkt läsning om du känner dig rådlös eller helt enkelt vill ha ett försprång i din Internetsatsning.

Utöver Loopia hittar du också mängder av andra intressanta företag som kan hjälpa dig igång inom andra områden, och du kan också ta del av ca 70 seminarier.

Hämta ut ditt besökskort här och spara 150:-

Vi ses i Älvsjö!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss