Vi hjälper företagare på årets häftigaste mässa

I morgon tisdag klockan 10:00 öppnas portarna till Eget Företag 2011, Sveriges största och bästa företagsmässa. Det här är mässan som man bara inte får missa om man lever och tänker företag. Det spelar ingen roll om man går i tankarna på att starta eget, redan är etablerad eller söker efter nya kontakter, leverantörer och kunder. Eget Företag 2011 är helt enkelt det bästa stället i Sverige att vara på om man letar efter ett framgångsrecept.

Förra årets mässa slog alla rekord med sina 12450 besökare på tre dagar vilket var en 36 % ökning mot för 2009. Det här bådar gott inför årets mässa som är hetare än någonsin med massvis med spännande utställare, föreläsningar och över 90 seminarium utspritt på tre dagar.Apropå hetare än någonsin, Loopia är naturligtvis på plats för sitt femte raka mässdeltagande och i år kommer vi att vara större, hetare och vackrare än någonsin tidigare. Med oss på plats och färskt från tryckeriet har vi årets utgåva av den omåttligt populära Internethandboken. Årets Internethandbok har ännu mer tips för hur du som företagare så enkelt som möjligt ska komma igång och lyckas på Internet. Missade du förra årets utgåva så har du chansen nu, bege dig till Älvsjö och Eget Företag 2011 så får du ditt eget gratisexemplar av Internethandboken.

För oss är det självklart att man ska stötta nya företag, de är våra framtida leverantörer, kunder och samarbetspartners och vi har själva suttit i deras sits en gång. Att vi som Sveriges största webbhotell, med mer än ett decennium bakom oss finns på plats ger färska företag en ovärderlig chans att suga i sig lite av vår mångåriga erfarenhet. Vi gjorde en sensationell resa från nystartat företag till den absoluta toppen av vår bransch på rekordsnabb tid och har sen dess visat att vi vet hur man stannar där. Det här tillsammans med det faktum att vi kan det här med domännamn, hemsidor och hur man kommer igång på Internet bådar för att våra besökare lämnar oss med en hel del i bagaget.

Sådär, nu behöver du inte oroa dig för vad du ska göra i veckan, ta dig till Älvsjö och leta efter mässans absolut rödaste och färggladaste monter. Branschens bästa gäng finns på plats för att svara på dina frågor och hjälpa dig att komma igång. I väntan på dig har vi laddat upp med proppfulla godisskålar och massvis med bra erbjudanden på webbhotell.

Hämta ut ditt besökskort här och spara 150:-

Vi ses i Älvsjö!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss