Loopia i TechWorld

TechWorld 08/2009Vänner av den här bloggen vet att vi på Loopia brinner för Internets utveckling. Det har bland annat visat sig i att vi tidigt tog till oss tekniker som DNSSEC och IPv6. Just dessa tekniker ligger oss varmt om hjärtat varför vi åtskilliga gånger blivit tillfrågade att delta och diskutera dem i en rad olika sammanhang.

Varför nämner vi nu (återigen) detta? Jo, för att höja förväntningarna inför nästa arbetsvecka tänkte vi helt kort passa på att tipsa om senaste numret av TechWorld. Den kommer om några dagar till en tidningskiosk nära dig och erbjuder en tre sidor lång artikel som i detalj tar upp våra erfarenheter kring IPv6.

Så går du i tankarna att införa nästa generations IP-protokoll i din organisation är en sväng förbi Pressbyrån i nästa vecka ett måste. Vill du spara tid och ett träd finns förstås tidningen att köpa som PDF redan idag.

Trevlig helg!

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss