Kampen för att nå SHL fortsätter ikväll för Loopia-sponsrade VIK

vik_03

Att åka ner till Karlskrona med vetskapen av att det bara finns en sak att göra – vinna – för att hålla matchserien vid liv så hamnar man i en situation som kan hanteras på två olika sätt:

Alternativ ett är att bli nervös, få en lätt ångestliknande känsla i bröstet och koncentrationssvårigheter.

Alternativ två är att älska situationen, våga ta chansen att bli hjälte och lägga full fokus på sig själv så man kan slutföra sin uppgift till 110%.

Inom VIK Hockey så hittar man idag personer som är både alternativ 1 och alternativ 2. Vi som sitter på kontoret, och styr och ställer kring allt det jobb som krävs för att driva en förening med SHL som målsättning, är idag till största del alternativ 1.

Men den delen av VIK Hockey som satte sig på bussen igår förmiddag är definitivt alternativ 2.

Det var en blytung förlust i söndags. Men viljan till revansch och rätt visa lös i ögonen på spelarna när de samlades i omklädningsrummet för ett sista uppsnack.

Det här en speciell grupp av människor som älskar tuffa situationer och under året lärt sig att tillsammans resa sig när det behövs som mest.

Läget i laget är bra, förutom förlusten av den store slovenen senast. Jan Urbas åkte på en otäck smäll och ser ut att bli borta resten av säsongen pga hjärnskakning. Det tisslas lite om att låta rutinerade Jonas Fransson få chansen i mål för Västerås i afton. Ett drag som tränaren Martin Filander än så länge verkar sitta och lura lite på.

Kan bli ett spännande drag som mycket väl kan ställa till det för ett KHK som har haft full fokus på att försöka hitta luckor på Jonathan Bjurö…

Nedsläpp 19.00 ikväll och jag vet att varenda en av Sveriges hockeyälskare sitter bänkade framför Tv:n. För oavsett vilka sympatier man har, så bjuds det just nu på underbar hockey i ett högt tempo, fint spel och underbar kämparglöd!

Loopia må vara röda och vita i sina färger – men just ikväll så vet vi alla att det är gulsvart som gäller!

”Framåt Stolta Västerås…”

/Eriq Christiansson VIK Hockey

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Kampen för att nå SHL fortsätter ikväll för Loopia-sponsrade VIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss