Bloggarna som får en iPod

Innan vi avslöjar vinnarna av varsin röd iPod vill vi tacka för alla bidrag till tävlingen och för att ni hjälper oss att stödja kampen mot Aids i Afrika. Vi är imponerade av den bredd av bloggar som ni förgyller Internet med. Eller vad sägs om bland annat bloggar för webbdesign, traktorpulling, muskelstimulering, trädgårdsodling, sköldkörtelsjukdomar, vardagslivet, jazzmusik, reseskildringar, familjeliv, hundar, hästar, katter, fotografering och träning.

Alla bloggar har en historia att berätta och de flesta är både vackert utformade och har fängslande innehåll. Det har därför varit ett oerhört tufft men roligt arbete att utse vinnarna. Med så många bra bidrag har vi också ökat antalet iPods att dela ut.

Här är de fem vinnarna:

 • Spelpappan
  Med en härligt nördig spelvinkling ger spelpappan tips om bland annat tv-spel, brädspel och bordshockey.
 • Jezper
  Det här är en oas för alla prylnördar. Jezper levererar pricksäkra recensioner på de senaste prylarna.
 • Romrom
  Sann kärlek till mörk rom finns definitivt här. Här finns det gott om passion att hitta i bloggens alla recensioner och tester.
 • Guapo
  Enligt egen utsago är Guapo en butik för coola killar och fagra farbröder.  Vi kan inte annat än att hålla med. Med sin blogg presenterar Guapo på ett stilfullt och personligt sätt det senaste inom rakning , parfym och kläder.
 • Natthumor
  En videoblogg som får dig att tänja på smilbanden.  På Natthumor presenteras humoristiska videor  som även går att se på dagtid.

Stort grattis till alla vinnare som inom kort har en röd iPod att njuta av under semestern.

Vill du också börja blogga? Läs mer om WordPress hos Loopia och vår WordPress-skola.

Dela detta inlägg:

4 svar på “Bloggarna som får en iPod

 1. Asp.net 4 snälla!! kör hellre loopia än binero men loopia är inte direkt först längre med ny teknik (som ni brukade vara)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss