ACJ Foto utökar sitt utbud av tjänster med film och intervjuer som ett sista steg av UF-resan

ACJ Foto - UF-företaget som hjälper dig att få fler höger-swipes på Tinder.ACJ Foto är UF-företaget som erbjuder proffsiga porträtt- och produktfotograferingar till förmånliga priser. Sedan i höstas har vi på Loopia delat med oss av tips och råd till Axel, Christian och Jacob som driver företaget, för att hjälpa dem att lyfta fram sin verksamhet på webben.

Med hjälp av våra tips och råd, fortsatt utbildning inom företagandet och ett ordentligt driv och engagemang har ACJ Foto gjort en otrolig resa. Från början ville de erbjuda professionella foton till privatpersoners dejtingprofiler men ändrade sedan inriktning till att enbart erbjuda proffsiga porträtt- och produktfotografier, vilket visat sig vara helt rätt spår.

Idag anlitas de till höger och vänster för alltifrån porträtt- och produktfotograferingar till filminspelningar och intervjuer. För några veckor sedan gick UF-mässan av stapeln i Stockholm då killarna kammade hem hela 3 fotograferingsjobb – inte illa! Särskilt med tanke på att de parallellt med företagandet skrivit sitt gymnasiearbete om bildens betydelse för ett företags image.

Nu väntar årsredovisningen som avslutas med att företaget avvecklas som en del av utbildningen. Därefter får Axel, Christian och Jacob se om de väcker företaget till liv igen eller om de startar nya, spännande projekt.

Foto: ACJ Foto (kollage monterat av Loopia)

Följ med på UF-resan i ACJ Foto’s sociala kanaler

Missa inte att följa ACJ Foto’s resa på Facebook, Instagram och hemsidan acjfoto.se.

https://blogg.loopia.se/2017/04/11/varfor-ditt-foretag-behover-en-hemsida-oavsett-storlek/

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss