UF-företaget som hjälper dig med schyssta porträtt- och produktfoton – nu med en egen hemsida

ACJ Foto - UF-företaget som hjälper dig att få fler höger-swipes på Tinder.ACJ Foto heter UF-företaget som erbjuder proffsiga porträtt- och produktfotograferingar till ditt företag till förmånliga priser. I ett tidigare inlägg berättade vi om hur vi på Loopia blev kontaktade av Axel, Christian och Jacob och vilka olika tips vi delade med oss av till dem angående deras företagande och marknadsföring. Från början ville killarna erbjuda professionella foton till privatpersoners dejtingprofiler, men ändrade sedan inriktning (vilket många nystartade företag gör under uppstartsfasen) till att enbart erbjuda proffsiga porträtt- och produktfotografier.

Ett av tipsen vi på Loopia delade med oss av var att skapa en hemsida till företaget. Detta då vi ser det som ett viktigt första steg att ha en hemsida där de kan samla information om företaget, referenskunder med före- och efterbilder samt kontaktuppgifter för beställning av deras produkter och tjänster.

Kort efter vårt första möte registrerades domännamnet acjfoto.se och en schysst hemsida skapades på bara några timmar med hjälp av Loopias eget hemsidesverktyg Loopia Sitebuilder. Imponerande snabbt och enkelt!

Loopias 5 tips för ett optimerat innehåll på hemsidan

Att skapa en hemsida är inte alls svårt, men att få till ett säljande innehåll är desto svårare. Därför bad ACJ Foto oss om feedback på hemsidan, och vi kom fram till följande 5 tips:

  1. Berätta på en gång om vad det är ni erbjuder. Då får besökaren koll på vad ni erbjuder direkt utan att behöva skrolla nedåt på sajten (extra bra för mobilsurfare med en mindre skärm).
  2. Låt bilderna på startsidan representera det ni erbjuder på ett tydligt sätt. T ex professionellt tagna porträttbilder som utstrålar glädje.
  3. Lägg till citat från nöjda kunder på sajten. T ex “De porträttfoton ACJ Foto tog lyfte mitt personliga brev till en ny nivå”. Ser besökaren att andra är nöjda med era tjänster ökar chansen till kontakt.
  4. Använd punktlistor, underrubriker, etc. Det lättar upp texten och göra den mer överskådlig, särskilt för mobilsurfare.
  5. Lägg till “Kontakta oss” på startsidan så att besökaren enkelt kan kontakta er för frågor eller bokning. För eventuella textlänkar på övriga sidor kan ni formulera ett budskap som lockar till kontakt, t ex “Vill du ha en proffsig bild till ditt CV? Boka en fotografering med oss”.

Häng med under ACJ Foto’s resa på Loopia-bloggen där vi titt som tätt publicerar senaste nytt om företaget. Under tiden önskar vi killarna på ACJ Foto ett stort lycka till med projektet!

Dela detta inlägg:

Ett svar på “UF-företaget som hjälper dig med schyssta porträtt- och produktfoton – nu med en egen hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss