Du och din faktura

Som ett steg i att förbättra och förenkla våra faktureringsrutiner har vi under dagen gått över till fakturor med stöd för OCR. För dig som vill betala din faktura via Internet-banken till vårt BG-konto innebär detta att du numera behöver fylla i fakturanumret i fältet OCR istället för som tidigare i fältet Meddelande till mottagaren.

Samtliga fakturor sedan 2008-01-30 har nya åtta-siffriga OCR-nummer som fakturanummer, vilket betyder att dessa från och med idag skall betalas på ovanstående sätt. Behöver du däremot betala en faktura som är äldre än så (som har ett sex-siffrigt fakturanummer) så behöver du antingen kontakta vår ekonomiavdelning för att få en uppdaterad faktura, eller betala den aktuella fakturan med kontokort via www.loopia.se/betalaonline/.

Detta är alltså det första av flera steg i en uppdatering av vårt faktureringssystem. Ytterligare nyheter i ämnet kommer vi presentera här i bloggen framöver.

Mer information om hur du betalar din faktura hittar du i vår kunskapsdatabas.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss