Just nu: Vi flyttar din hemsida till Loopia – utan extra kostnad!

Vill du flytta din hemsida? Just nu ingår kostnadsfri flytthjälp av hemsida och e-post till Loopia (värde 1 000 kr/timme) i alla våra webbhotellspaket (nyhet!). Passa på att samla alla dina webbtjänster på ett och samma ställe här hos oss på Loopia.

I flytterbjudandet ingår flytt av:

 • 1 hemsida inklusive databas
 • Upp till 10 e-postadresser (max 5 GB/st)

Kontakta Loopia Support för att beställa flytthjälp

Läs mer om Loopias flytthjälp »

Tack vare Loopias flytthjälp kunde vi få hjälp med att flytta vår hemsida utan att våra kunder och besökare påverkades, och slutresultatet blev en snabbare hemsida. Vi är jättenöjda!

Susanna Ahlberg, husfokus.se

I våra webbhotellspaket ingår inte bara flytthjälpen utan också…

 • …daglig backup av din hemsida och e-post.
 • …fritt antal e-postadresser.
 • …nyhetsbrevsverktyg som hjälper dig att skicka skräddarsydda erbjudanden.
 • …flera olika hemsidesverktyg (t ex populära WordPress och superenkla Loopia Sitebuilder)
 • …flera e-handelslösningar (t ex WooCommerce som integreras med din WordPress-sida)

…plus säker inloggning till Loopia Kundzon med BankID, support 365 dagar om året och mycket mer. Läs mer om och beställ ett webbhotellspaket här »

 

Tony, Loopia Support

 

Har du några frågor? Hej, jag heter Tony. Jag och mina kollegor på Loopia Support hjälper dig gärna om du har några funderingar kring flytthjälpen eller övriga tjänster. Du når oss alla dagar om året via chatt, telefon och e-post. Kontakta oss eller sök svar i Kunskapsdatabasen »

 

Erbjudandet om flytthjälp ingår vid beställning av webbhotell till och med 2020-12-31. Flytten beräknas normalt genomföras inom två vardagar efter genomförd betalning av ditt webbhotellspaket och att vi bekräftat din flyttförfrågan via e-post.

Dela detta inlägg:

8 svar på ”Just nu: Vi flyttar din hemsida till Loopia – utan extra kostnad!

 1. Hej skulle behöva prata med någon om detta att flytta hemsidan Med vänlig hälsning, Anki

 2. Hej.

  Jag har en hemsida och e-post hos FS Data som jag ev är intresserad av att flytta till er. Vad tar ni för flytt och kostnad per månad för webhotell och mail?

  Min hemsida är lindasorensen.se, en företags hemsida men som just nu är vilande. Vad kostar era privata abonnemang jämfört med företag? Jag är ute efter att få ner kostnaderna då företaget inte är så aktivt.

  Med vänlig hälsning
  Linda

 3. Hej Linda! Månadskostnaden för våra olika webbhotellspaket (där bland annat e-post ingår) kan du se här: https://www.loopia.se/webbhotell/. Just nu ingår kostnadsfri flytthjälp (värde 1000 kr/timme) av en hemsida och upp till tio e-postadresser i våra webbhotellspaket Företag och Företag Plus.

  Hör gärna av dig till vår support på support@loopia.se eller telefon 021-12 82 22 för att beställa flytthjälp eller om du har ytterligare frågor/funderingar 🙂

  Önskar dig en fortsatt fin dag! //Anna, Loopia Marknad

 4. Hej.
  Vi är intresserade av att flytta vår företags hemsida och epost till er. Har man samma inloggningsuppgifter till eposten hos er som vi har nu? Vi har en mobilanpassad sida och en datoranpassad. Kostar det något extra för denna flytt?
  Mvh Fredrik

 5. Hej
  Jag ha hemsida hos one. Den uppbyggts med dere hemsidaprogram. Går dett att portere detta med fotogalleri etc. (jorgenrisum.eu)
  Mvh
  Jorgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss