Skaffa säker domän, få betalt

I syfte att främja ett säkrare Internet toksänker vi idag priset på säkerhetstjänsten DNSSEC från 99 kr / år till endast 1 kr * inkl moms. Som om inte detta vore nog får du för varje DNSSEC-beställning dessutom 20 kr i din LoopiaPREPAID-pott att använda till valfritt köp eller förnyelse genom din kundzon.

DNSSEC är ett säkerhetstillägg till DNS-systemet. Med DNSSEC signeras alla DNS-svar digitalt. På så vis kan du vara helt säker på att DNS-datat inte förvanskas på vägen från DNS-servern till din dator. Med DNSSEC kan en Internet-användare vara säker på att en domän som exempelvis iis.se verkligen kommer från .SE och ingen annan.

Sverige är ett föregångsland när det gäller säker DNS-hantering. I dagsläget är .SE en av endast en handfull landsdomäner med stöd för DNSSEC.

Alltså – säkra din .se-domän för endast 1 kr och få 20 kr i din LoopiaPREPAID-pott. Tjäna pengar och bidra till ett säkrare Internet på samma gång!

Loopia Kundzon

Logga in i Loopia Kundzon. Aktivera DNSSEC genom att i menyn till vänster välja Administrera > DNSSEC följt av Aktivera.

LoopiaDNS

Logga in i LoopiaDNS. Aktivera DNSSEC genom att i menyn Extratjänster till vänster välja Beställ DNSSEC. Klicka sedan på Aktivera för valt domännamn.

* Erbjudandet gäller tom 2008-06-30 eller max 5 000 domännamn. Gäller första årsavgiften av DNSSEC. Nästkommande år gäller ordinarie pris.

Dela detta inlägg:

2 svar på “Skaffa säker domän, få betalt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss