Ny enkel webbshop och .NET 4.5

jimmie-erikssonVi fortsätter att skicka ut våra korta kundundersökningar (endast två snabba frågor) för att få veta vad ni vill att vi ska prioritera härnäst.

Efter att vi i april bytte lagringssystem för era sajter (nu laddar de lika snabbt som en viss blå igelkott springer) har vi även hunnit beta av de två saker som stod högst på listan näst efter det…

1) En enkel webbshop i våra webbhotellspaket

I slutet av maj lanserade samarbetet med den otroligt smidiga webbutikslösningen Tictail. Med Tictail kommer du superenkelt igång med en webbutik helt utan förkunskaper.

2) .NET 4.5

För alla Microsoft-fans där ute har vi nu moderniserat vår .NET-plattform. Den passar också självklart som handen i handsken med de MS SQL-databaser som ingår i våra företagspaket (självklart kan du även komplettera ditt Privatpaket med MS SQL om du så önskar).

Återigen stort tack till alla ni som tar er tid att svara på våra kundundersökningar. Det är med hjälp av er som vi kan förbättra våra tjänster ytterligare.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss