iOS6 är död, länge leve iOS7

Tillhör du den glada skaran som spenderade onsdagskvällen med att försöka få Apples servrar att skicka sin programvaru-uppdatering till dig? Många var det som under onsdagskvällen uppdaterade sina IOS-enheter från iOS6 till iOS7. Med det så kom en ny design som givetvis blev en vattendelare här på kontoret (“jag loggar in i en Windows-telefon och kommer till en dagisteckning” var det någon som sa).

ios7-guide_02
Hela Sverige uppdaterar just nu till iOS7, till och med under direktsändning…

Den inbyggda e-postklienten fick även den en uppdatering och direkt så satte vi en tekniker på att uppdatera vår guide för e-post i iOS. I det stora hela så är det bara kosmetiska förändringar men har man aldrig tidigare lagt till ett Loopia e-postkonto i sin iPhone så är denna guide guld värd. Det är en ganska vanlig fråga till supporten hur man får in e-posten i sin iOS-enhet och då framförallt hur man skickar e-post (notera att man måste verifiera sig mot SMTP-servern)

En annan vanlig fråga är också hur man synkroniserar sina mappar Utkast, Skickat och Borttaget. Givetvis så har vi en guide även för detta

Skulle det vara så att det dyker upp något problem eller att du hittar något fel i vår guide så finns Loopias iOS-expert alltid redo att svara på dina frågor.

ios7-guide

Givetvis så finns våra guider för iiOS6 och iOS5 om ni likt undertecknads mamma har en företagstelefon där man inte får pilla på såna hemskheter som uppdateringar.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss