Fler funktioner i din webbutik med Tictail App Store

Hej! Jag heter Livia Moore och är Community Manager på Tictail. Jag är otroligt stolt att kunna presentera vår största uppdatering sedan självaste lanseringen av tictail.com:

Nya Tictail App Store med 8 färska appar!

På Tictail vill vi göra e-handel enkelt, gratis och snyggt för alla. Hos oss kan du starta din webshop och testa din företagsidé online – helt utan uppstartskostnader!

E-handel har aldrig varit så lätt som med Tictail. Du behöver inga design- eller kodningskunskaper – att lansera din butik tar mindre än 10 minuter! Läs mer om hur du kommer igång här.

tictail-app-store-556px

I grundtjänsten Tictail som är helt gratis ingår betalningar med bankkort och Paypal-konto (du kan även välja till gratisappen för betalningar via Klarna) och ett obegränsat antal produktuppladdningar. Vi tar ingen månadsavgift, ingen procentandel på sälj och det finns inga dolda checkout-kostnader (Paypals och Klarnas vanliga kostnader tillkommer). Skapar du din butik via Loopias Kundzon ingår dessutom en automatisk koppling till ditt domännamn helt kostnadsfritt.

Nu med nya Tictail App Store har du även möjlighet att välja till de extrafunktioner som passar just dig! Välj bland appar såsom; Yotpo Social Reviews, appen som genererar recensioner av dina produkter som kan spridas i sociala nätverk; Sendicate, det enklaste sättet att skicka vackra nyhetsbrev; Zopim Live Chat, som låter dig chatta med besökare i realtid och Sellfy, appen för försäljning av digitala produkter såsom e-böcker och musik.

Det finns något för alla i vår app store – både för nybörjare och e-handelsproffs! Så logga in i din Tictail-butik och skaffa din 30-dagars gratis testperiod idag och prova dig fram!

» Läs mer om Tictail

bergmanlights_qoute

Dela detta inlägg:

Ett svar på “Fler funktioner i din webbutik med Tictail App Store

  1. Så vitt jag förstår hanterar inte Sellfy svensk valuta över huvudtaget. Det medför ett problem för svenska kunder. Är en uppdatering av valuta i Sellfy planerad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss