Återvinn förlorade kunder i din Tictail-butik

Vi är stolta att kunna presentera den senaste appen ”Recover Abandoned Carts” i Tictails App Store. Appen är en liten magisk feature som gör att du kan kontakta kunder som av någon anledning inte fullföljt ett påbörjat köp i din webbutik!

abandoned carts tictail

Så hur funkar det? Jo, alla som har fyllt i sin e-postadress i kassan får ett mail efter 12 timmar som påminner om varorna de var på väg att köpa. Kunden behöver alltså inte ha lämnat några ytterligare uppgifter eller klickat sig vidare, utan det räcker helt och hållet att de skrivit in e-postadressen! Och givetvis har du möjlighet att själv knåpa ihop innehållet i mailet som går ut till dessa kunder, klicka bara på knappen ”Change message” för att göra detta.

Dessutom, kan du som butiksägare enkelt se hur många som klickat på länken i mailet, hur många som sedan fullföljt köpet och hur mycket du har tjänat på dessa ordrar. En bonus är också att du ser vilket land kunden kommer ifrån! Och du behöver inte vara orolig – appen håller järnkoll på mottagarna för att undvika att en kund får fler än ett mail!

Recover Abandoned Carts kostar 90 SEK per månad – prova den idag och få 30 dagar gratis!

Psst! Du vet väl att du nu även får en mobilanpassad webbutik med Tictail helt utan extra kostnad! Läs mer här. (LÄNK: http://bit.ly/TictailMobile)

/Vännerna på Tictail

Som webbhotellskund hos Loopia ingår automatisk koppling av ditt domännamn när du startar din Tictail-butik via Loopia kundzon. Läs mer på loopia.se/tictail

 

Dela detta inlägg:

Ett svar på ”Återvinn förlorade kunder i din Tictail-butik

  1. Trevligt med appar men det vore ännu trevligare om Tictail ordnade så att man kan använda alla de momsatser som finns i Sverige dvs 25, 12 och 6 procent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss