Vila ut under semestern – ställ in ett autosvar på din Loopia-mail

Sommaren är i full gång och så även semestern för många. Därför vill vi passa på att tipsa om hur du ställer in ett automatiskt semestersvar till din Loopia-mail så att du kan koppla av ordentligt och ägna dig åt annat än att svara på mail (sola, bada och slösurfa t ex 😉 ).

Vad är ett autosvar?

Ett autosvar (även kallat semestersvar) är ett förinställt meddelande som automatiskt skickas till de personer som mailar dig under ledigheten (eller något annat tillfälle när du inte har tid eller möjlighet att svara).

Så ställer du in ett autosvar till din Loopia-mail

För dig som är kontoadministratör:

  1. Logga in i din Loopia kundzon och klicka på det e-postkonto du vill ställa in ett autosvar för. Gå därefter vidare till steg 2 i nästa stycke.

För dig som enbart använder e-post hos Loopia:

  1. Logga in i kontrollpanelen för e-post med din e-postadress och lösenord och klicka på den e-postadress du vill ställa in ett autosvar för.
  2. Klicka på knappen “Autosvar”, bocka för “Aktivt autosvar” och ange en ämnesrad tillsammans med ett kort meddelande som avsändaren kommer att få i retur när de mailar dig. Klicka sedan på “Spara”. Observera att de som mailar dig flera gånger endast får autosvaret på första mailet.

Dela detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi finns här för dig - varje dag

Om du behöver hjälp finns vår prisvinnande support tillgänglig alla dagar, året runt, for att svara på frågor via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontakta oss